Ispanakalı Spaghetti Tarifi

MALZEMELER
300 gram jambon
1 adet defne yaprağı
300 gram dondurulmuş ıspanak
2 diş sarmısak
500 gram spagetti
4 yemek kaşığı zeytinyağı
150 gram tereyağı
tuz
karabiber

YAPILIŞI
Jambonu defne yaprağı ile 1 lt. tuzlu suda 45 dakika kaynatın.

Ispanağı süzün. Jambonu tencereden çıkartın soğumaya bırakın. Ispanağı şerit şerit kesip jambon suyunda 10 dakika pişirin.

Sarmısağı kıyın. Ispanağı süzün. Spagettiyi haşlayın, süzün ve zeytinyağı ile karıştırın.

Jambonu şeritlere kesin ve tereyağında kıtır kıtır kızartın. Sarmısak, ıspanak ve makarnaya katıp karabiber ve tuz ile tatlandırın.

Makarna Tarifleri

A B C Ç D E F G H I İ J K L
M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

www.fikra.gen.tr | www.makarna.gen.tr | www.pacman.gen.tr | www.obezite.gen.tr | www.fikra.web.tr