Balkabaklı Kesme Makarna Tarifi

MALZEMELER
1 paket kesme makarna
2 dilim balkabağı
8 yemek kaşığı hazır çiğ krema
1 yemek kaşığı margarin
2 çay kaşığı tuz

YAPILIŞI
Makarnayı istediğiniz dirilikte tuzlu suda haşlayın

Kabağı küçük küçük doğrayıp tencereye koyun. Üstüne 1 bardak su ilave edip kabaklar ezilene kadar pişirin. Sıcakken rondo da ezin.

Makarnayı kaynayan bol tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.

Tavada margarini eritin, püre haline getirdiğiniz kabak ve kremayı 4 dakika karıştırın.


Hazırladığınız sosu makarnaya ekleyin ve bekletmeden servis yapın.

Makarna Tarifleri

A B C Ç D E F G H I İ J K L
M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

www.fikra.gen.tr | www.makarna.gen.tr | www.pacman.gen.tr | www.obezite.gen.tr | www.fikra.web.tr