Hilton Soslu Makarna Tarifi

MALZEMELER
kaymak (150 gr.)
maydonoz ve/veya dereotu (1 demet)
ceviz içi (yarım çay bardağı)

YAPILIŞI
Pişmiş süzülmüş sıcak makarnaya kaymak, incecik doğranmış yeşillik ve ceviz (isteğe bağlı) konulur karıştırılır.
Kurallar:
1. Kaymak koyduğumuz için yağa ihtiyaç yok.
2. Yeşillik konusunda cömert olun.
3. Makarna yerken kıtır kıtır ceviz hoşunuza gitmezse hiç koymayın.

Makarna Tarifleri

A B C Ç D E F G H I İ J K L
M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

www.fikra.gen.tr | www.makarna.gen.tr | www.pacman.gen.tr | www.obezite.gen.tr | www.fikra.web.tr