Feslegen Soslu Erişte Tarifi
MALZEMELER4 kişilik hazır erişte
1 çorba kaşığı fesleğen sos
1 diş doğranmış sarımsak
1 adet doğranmış domates (ince kiyim kesim)
100 gr doğranmış soğan (ince kiyim)
1 çay kasığı köri sos
Yeterince tuz ve biber
2 çorba kasığı krema
50 gram tereyağı
Feleğen Sos Malzemeleri:
50 gr dövülmüş ceviz içi
50 gr dövülmüş fındık içi
2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
1 kahve fincanı sıvı yağ
Yeterince tuz ve biber
1 kahve kasığı kıyılmış taze fesleğen
YAPILIŞI
Erişteyi normal makarna gibi haşlayın, soğuduktan sonra üzerine hazırladığınız sostan dökerek servise veriniz.