Hindistancevizli erişte Tarifi

MALZEMELER
400 g erişte
tuz
1 küçük soğan,
2 çorba kasığı sıvı yağ,
1 kaşık Sambal Oelek (çok acılı bir sos),
250 ml hindistancevizi kreması,
150 gram krema,
1 - 2 tatlı kasığı limon suyu,
karabiber,
taze kişniş ya da maydanoz


YAPILIŞI
Erişteleri bol tuzlu suda haşlayın. Soğanı soyarak kıyın ve kızgın yağda pembeleştirin. Sambal Oelek karıştırın. Hindistancevizi kremasını ve kremayı karıştırın, limon suyu, tuz ve biber koyun.

Eriştelerin suyunu dökün, sosu karıştırın.
Sıcak servis edin.

Makarna Tarifleri

A B C Ç D E F G H I İ J K L
M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

www.fikra.gen.tr | www.makarna.gen.tr | www.pacman.gen.tr | www.obezite.gen.tr | www.fikra.web.tr