Peynirli Gnochetti Tarifi
MALZEMELER1 paket Gnochetti makarna
3 ½ yemek kaşığı tereyağı
60 gr.çiğ krema
50 gr.gravyer peyniri (rendelenmiş)
1 su bardağı taze kaşar (rendelenmiş)
60 gr.dil peyniri (rendelenmiş)
1 su bardağı eski kaşar peyniri (rendelenmiş
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Makarna paketinde tarif edildiği süreden 1-2 dakika daha az pişirin ve hala diri iken ateşten kaldırıp soğuk sudan geçirin daha sonra hazırladığınız makarnayı borcama alarak içine krema ve tereyağı ilave edip karıştırın.
Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın borcamı önceden ısıtılmış fırında 220 derecede 5 dakika pişirin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin.